Vizsgálóhelyeknek

„A klinikai vizsgálatok mobilitási partnere”

Minden klinikai vizsgálat kapcsán a vizsgálóhely számára az egyik legfontosabb kulcskérdés a résztvevő páciensek számának optimalizálása. A gyakorlati megvalósítás szintjén, gyakran merül fel technikai problémaként a páciensek szállítása, mobilizálása az aktuális vizitekre. Vagy éppen a vizsgálatban való részvétel akadálya az, hogy a páciens nem képes az utazásra, vagy túlzott erőfeszítésnek tartja a részvétellel kapcsolatos ingázást. Az utaztatásra szolgáló erőforrások, sokszor nincsenek arányban a személyszállítást végző szolgáltatók áraival, így ez ráfizetéssel járhat a vizsgálat során. Továbbá az eseti személyszállítók gyakran nem megbízhatóak, vagy megfelelően pontosak, így a vizsgálat kivitelezésében merülhetnek fel problémák. Valamint az eseti személyszállítók nem rendelkeznek megfelelő felkészültséggel a speciális utazási igényű páciensek szállítására, így nem megfelelően bánnak utasaikkal, akik vizsgálat vizitjére tartanak.

A ClinicFuvar szolgáltatási csomag ezen problémákra nyújt, átfogó, teljes és professzionális megoldást.

A ClinicFuvar kizárólag klinikai vizsgálatban résztvevő páciensek szállítására szakosodott szolgáltatás. Ennek megfelelően a fuvar a klinikai vizit időpontjához illeszkedik, a pácienst helyben és időben tökéletesen pontosan juttatja el a klinikai vizit helyszínére. A ClinicFuvar lehetővé teszi, hogy a vizsgálóhely az ország bármely pontjáról mobilizálhasson olyan páciens populációkat, melyek egyébként távolságuk miatt nem lehetnének bevonhatók az adott vizsgálatba. A ClinicFuvar saját gépjármű flottával rendelkezik, így a vizitre való megérkezés a nap bármely órájában az egyszemélyes fuvartól kezdve, egészen 24 fő egy időben való mobilizálásáig lehetséges. A ClinicFuvar flottájában bármely szállítási igényű páciens számára megfelelő gépjárművet tudunk biztosítani. Kollégáink tapasztaltak és felkészültek a páciensek megfelelő szállítására, így a velünk utazók, mindig biztonságban, kényelemben és remek hangulatban utaznak. Sofőreink törekednek a szolgáltatás személyessé tételére és ügyelnek a páciensek egyedi igényeire és kívánságaira. Így az utazás a páciens számára személyre szabott élményt nyújt.

Szolgáltatáscsomagunk árképzését, úgy alkottuk meg, hogy a klinikai vizsgálatok területéhez igazodóan, a lehető legnagyobb kedvezmények elérésére és a legkorrektebb árszabás kialakítására legyen alkalmas.
Ennek megfelelően a ClinicFuvar, nem szállított személyenként, hanem megtett kilométer alapján számítja a díjazást. Így fuvaronként több páciens utaztatásával rendkívül kedvező feltételekkel rendelhet szállítást a vizsgálóhely. A kedvezményes árszabás igazodik a megrendelt kilométer számhoz, így a hosszabb utak arányaiban kedvezőbbek. Továbbá időarányosan heti, illetve havi kedvezményeket is biztosítunk a növekvő fuvarrendelés és kilométer szám arányában.  Valamint várakozási díjat sem számolunk el, így a vizitzárás elhúzódása sem jelent plusz költséget a megrendelőnek.

Díjszabási táblázatunkat az Áraink menüpont alatt találja:
Az klinikai vizsgálatok gyors és elektronizált világához igazodva a ClinicFuvar is gyorsan, egyszerűen és bárhonnan megrendelhető.

Keressen minket és mozgásban hozzuk klinikai vizsgálatait!!!